top of page
Solar Panels

NAPELEM TELEPÍTÉS CÉGEKNEK

Vállalati napelem telepítés pályázati- és hitelügyintézéssel, megtérülés akár 1,5 éven belül.
A-tól Z-ig átvállaljuk a rendszer kiépítésével kapcsolatos teendőket, így az adminisztrációs feladatokkal sem kell foglalkoznia. A hatékonyabb ügyintézés részét képezi az engedélyeztetés lebonyolítása, valamint pályázati és hitelkonstrukciós eljárásokban is támaszkodhat szakértelmünkre. A több mint 30 féle, napelemes rendszerekre felhasználható hiteltípusból közösen kiválasztjuk azt, amely a leggyorsabb megtérülést hozza a telepíteni kívánt rendszer esetében.

MEGTÉRÜLÉS

Ön is leszámolhat az energiafüggőséggel és a megemelkedett áramárak kockázataival, legyen szó gyárról, telephelyről, raktárról. Vágjon bele még most a folyamatba, mielőtt az extra magas energiaköltségek a profitráta rovására mennek!
270 Ft / kWh
1,4 év  
230 Ft / kWh
1,7 év  
175 Ft / kWh
2,2 év  
120 Ft / kWh
3,2 év  
70 Ft / kWh
5,5 év  
Megtérülési idő ( év )

VISSZATÁPLÁLÁS VÉDELEM CÉGES NAPELEM HÁLÓZATRA

A visszatáplálás kiküszöbölhető! Szakembereink a helyszíni kiszálláskor felmérik az Ön igényeit, és az alábbi 3 megoldásból azt az opciót javasolják, amely a leggyorsabb megtérülést és a lehető legjobb működést biztosítja: Visszwatt védelem: olyan inverterekkel dolgozunk, amelyek 100%-ban szabályozhatóak. Ezek az inverterek csak annyi energiát termelnek, amelyet a felhasználó adott pillanatban felhasznál, ezért nem keletkezik tárolást igénylő felesleg. Szigetüzemű napelemes rendszer: a szigetüzemű rendszer saját akkumulátorral rendelkezik, nincs a hálózatra csatlakoztatva, így Ön is teljes mértékben függetlenedhet a szolgáltatótól. Hibrid napelemes rendszer: a hibrid rendszerek egyszerre képesek visszatáplálásra és szigetüzemű működésre, tehát akkumulátorral is lehet tárolni a megtermelt energiát.

Solar Panels Technician
HOGYAN ÉPÜL CÉGE NAPELEME?

MEGVALÓSULÁS FOLYAMATA

2

24 órán belül

KAPCSOLATFELVÉTEL

4

24 órán belül

IGÉNYBEADÁS A

SZOLGÁLTATÓHOZ

5

Az Ön villamosenergia-szolgáltatójának elbírálási ideje kb. 1-6 hónap

KIVITELEZÉS

6

24 órán belül

KÉSZRE JELENTÉS

SZOLGÁLTATÓHOZ

3

Egyeztetés alapján

FELMÉRÉS

SZERZŐDÉSKÖTÉS

Értékesítőink 24 órán belül felveszik önnel a kapcsolatot, hogy egyeztethessék a részleteket.

A rendszertelepítés előtti műszaki felmérés során tapasztalt mérnökeink felmérik a terület sajátosságait, hogy a lehető leghatékonyabban működő, személyreszabott rendszert tudják üzembe helyezni.

Napelemes rendszer hálózatra kapcsolásához szükséges a hálózati szolgáltató előzetes jóváhagyása. Mi elvégezzük az engedélyezési/jóváhagyási eljárást Ön helyett, így megszabadítjuk a kellemetlenségektől.

Kérjen ajánlatot az Ön számára legszimpatikusabb módon, a megadott lehetőségek közül. 

1

ÉRDEKLŐDÉS

e-mailben
telefonon
ajánlatkérés honlapon keresztül

24 órán belül

Kivitelező csapatunk a megbeszélt időpontban a helyszínre érkezik, és jellemzően egy nap alatt kiépítik a teljes rendszert.

Az igénybeadáshoz hasonlóan, a kivitelezés után is le kell jelenteni az elkészült napelem rendszert a szolgáltatónál. Ezt a lépést is átvállaljuk, hogy továbbra se kelljen az adminisztrációval bajlódnia.

Az Ön villamosenergia-szolgáltatójának elbírálási ideje kb. 1-6 hónap

A telepítést próbaüzemmel zárjuk, majd a rendszer készre jelentésével elindítjuk a fogyasztásmérő cseréjéhez szükséges folyamatot. Ez elengedhetetlen, mert a rendszer csak a mérőóra cseréje után használható. 

7

BEÜZEMELÉS

kivitelezési vezető

GARANCIA ÉS UTÓGONDOZÁS

Utógondozás szolgáltatásainkkal évekkel meghosszabbítjuk napeleme élettartamát,
a szerelésre pedig 3 éves teljeskörű garanciát vállalunk.
Szerződéskötés utáni éves felügyeleti szolgáltatásainkkal teljes biztonságban tudhatja napelem rendszerét, hiszen folyamatosan figyeljük, probléma esetén pedig azonnal értesítjük.

GARANCIA CSOMAG

solar_shield_alap_02.png

3 év garancia minden telepítéssel kapcsolatos meghibásodásra Eszközhibákkal kapcsolatos garanciális javítások az eszközökre érvényes garanciaidőszak, vagy a telepítéstől számított 3 éves időszak végéig

EXTRA CSOMAG

solar_shield_ezust.png

Online termeléskövetést végzünk, és ha az inverter hibát jelez, megszűnik a termelés vagy offline módba kerül, telefonon jelzünk és online segítséget biztosítunk a hiba elhárításához Telefonos jelzés az ügyfél részére hiba napján vagy legkésőbb a következő munkanapon Berendezésmeghibásodás esetén a garanciális bejelentések elvégzése a gyártó felé Jelzett hibák: teljes termeléskimaradás, inverterhiba vagy inverter internetkapcsolatvesztés A garanciális csereberendezés beépítését a szolgáltatás nem tartalmazza Magas hálózati feszültségre vonatkozó hibaüzenetekre való jelzést a szolgálatás nem tartalmazza A megrendeléskor fennálló hiba esetén nem vehető igénybe a szolgáltatás csak a hiba javítása után

PRÉMIUM CSOMAG

solar_shield_gold.png

Online termeléskövetést végzünk, és ha az inverter hibát jelez, megszűnik a termelés vagy offline módba kerül, telefonon jelzünk és online segítséget biztosítunk a hiba elhárításához Telefonos jelzés az ügyfél részére hiba napján vagy legkésőbb a következő munkanapon Ha a telefonos vagy online hibamegoldás sikertelen, akkor személyes helyszíni segítségnyújtást biztosítunk a hiba jelzése utáni 1-7 munkanapon belül Berendezésmeghibásodás esetén a garanciális bejelentések elvégzése a gyártó felé A garanciális csereberendezés beépítése a berendezés beérkezését követő 3 napon belül Jelzett hibák: teljes termeléskimaradás, inverterhiba vagy inverter internetkapcsolatvesztés Routercsere miatt vagy egyéb okból offline módba került inverter esetén előfordulhat, hogy a helyszíni javítás során szükséges egy kiegészítő router/access point beszerelése a kommunikáció helyreállításához. A berendezés díja bruttó 10 000 Ft​ Magas hálózati feszültségre vonatkozó hibaüzenetekre való jelzést a szolgálatás nem tartalmazza A megrendeléskor fennálló hiba esetén nem vehető igénybe a szolgáltatás csak a hiba javítása után

HIBAJAVÍTÓ / KARBANTARTÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

Konkrét műszaki hiba elhárítás

Inverter kommunikációjával kapcsolatos problémák telefonos segítséggel történő elhárítása

Inverter kommunikációjával kapcsolatos problémák helyszíni segítséggel történő elhárítása

Rendszerfelülvizsgálat, karbantartás

Napelemtakarítás

Hibajavító / karbantartó szolgáltatásainkkal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink valamelyikén!
bottom of page