top of page

Ismerje meg a Solar-Expresst!

Cégünk, a Solar-Express Kft.  a környezettudatosság jegyében alakult, kulcsrakész napelemes rendszerek kivitelezésével és ügyintézésével foglalkozunk. Ezen rendszerek segítségével ügyfeleink nemcsak a környezetvédelem irányába tesznek lépéseket, de saját pénztárcájuk legjobb barátaivá is válnak villanyszámlájuk minimalizálásával.

TUDJUK, MI FÁN TEREM A NAPELEM

A Solar-Express Kft.-ben kulcsrakész napelemes rendszerek telepítésével foglalkozunk. Profi csapatunk már több mint 3000 rendszert telepített országszerte. Előzetes felmérés alapján optimális PV-rendszert kínálunk ügyfeleinknek, melyek rendszeres gondozva, megbízhatóan működnek akár 20-30 évig. Egyaránt vállalunk lakossági ügyfelek, valamint vállalati ügyfelek részére is telepítést, javítást és utógondozást. Csapataink jellemzően 1 nap alatt telepítenek, azonban nem a gyorsaság, hanem a minőség a prioritás!

Solar Panels
SE
Értékesítés

Értékesítés

Értékesítő csapatunk segíti át ügyfeleinket az első lépéseken, így velük kerülnek kapcsolatba először partnereink. Több éves tapasztalattal rendelkeznek a napelem piacon, így minden érdeklődő számára megtalálják a legoptimálisabb választást.

Kivitelzés

Kivitelezés

Kivitelező csapatunk 2 mérnökből és 22 összeszokott szakemberből áll, így nincs az a projekt, amit ne tudnának kiemelkedő minőségben megvalósítani. A precizitás mellett nagy hangsúlyt fektetnek még a gyorsaságra is, az esetek többségében a rendszertelepítés kevesebb, mint 24 órát vesz igénybe.

Backoffice

Back office

A Back Office csapat az, akik ezt az egész gépezetet összetartják.

A projektmenedzsmenttől kezdve a pénzügyön át minden egyéb adminisztratív feladatban ugyanazt a lelkiismeretest munkavégzést képviselik, mint amivel ügyfeleink találkozhatnak, ha a Solar Expressnek szavaznak bizalmat. 

Raktár

A folyamatos raktárkészlet elengedhetetlen a szünetmentes munkavégzéshez, így raktáros csapatunk is nagyban hozzájárul a gyors és gördülékeny kivitelezéshez.

Raktár

Mérföldkövek

2019 február

E.On alvállalkozói

együttműködés kezdete

2018 március

ELMŰ / ENHOME vállalkozói együttműködés kezdete

2020 augusztus

Csapatunk létszáma

elérte a 30 főt

2022

kivitelezett HMKE projektjeink száma elérte a 3000-et

2023 március

új értékesítési

rendszer bevezetése

Alapítás

2018 január

Teljes strukturális átalakulás

2018 december

Első ipari rendszer

kivitelezése

2019 június

8 kivitelezési

csapatra bővültünk

2022 május

Nettó 2,4 mrd Ft

forgalom elérése

2022

Az általunk telepített rendszerek éves szinten

10,090,665

kWh

energiát termelnek meg

3,531,212

kg

CO2 kibocsátást előznek meg

Siófok

lakosságának a felét lenne képes teljeskörűen ellátni energiával.

bottom of page